Ons team

Energiek en gericht op het behalen van resultaat. Belang hechten aan een duurzame relatie. Betrokken bij de opdracht en professionals in het vak. Dat typeert ons team. Wij zijn trots omdat we Andess zijn!

ing. Remko D. Kamstra

Bekijk op LinkedIn

Ik houd ervan om regelmatig eens met de laarzen in de klei te staan. Even fysiek bezig te zijn als afwisseling op het advieswerk.

De combinatie van theorie en praktijk zoek ik ook voor mijn klanten bewust op. Oplossingen moeten immers werken en niet in een stoffige bureaulade verdwijnen. Ik geloof niet in adviezen op basis van vaste formats. De dynamiek van de praktijk is maatgevend. Ik haal mijn voldoening uit de samenwerking met de klant. Samen bewuste keuzes maken en de dingen goed doen. Mijn manier van werken is open, integer en resultaatsgericht. Ik weet verbinding te creëren en spreek zowel de taal ‘op de werkvloer’ als op strategisch en bestuurlijk niveau.

Juist in een bewuste keuze schuilt het succes.

ing. Remko D. Kamstra

mr. Christian A. Hamers

Bekijk op LinkedIn

Van jongs af aan ben ik bezig met topsport. Voor mij was het hoogtepunt om namens Nederland deel te nemen aan het Europees Kampioenschap Taekwon-do in Parijs. In mijn loopbaan als militair heb ik geleerd dat je koers moet houden om doelstellingen te kunnen bereiken en vertrouwen in elkaar een basisvoorwaarde is. Waardevolle lessen die mij hebben gevormd.

Als trainer van jeugdelftallen kan ik ontzettend genieten van de groei die spelers doormaken en het plezier dat ze in hun spel ontwikkelen.

In mijn werk staat dit ook voorop. Vertrouwen in elkaar hebben, doelen stellen en resultaten behalen zijn mijn speerpunten. Maar resultaat behaal je niet alleen. Dit is een teamprestatie. Gezamenlijk bepaal je de route en ga je op weg. Onderweg worden hindernissen genomen en grenzen verlegd. Dit vraagt om individuele prestaties in een goede samenwerking. Niets is mooier dan het begeleiden van groei en op deze manier teamsuccessen te vieren.

Met een team keihard werken om een topprestatie te leveren. Dat geeft mij energie.

mr. Christian A. Hamers

Meer weten?

Heb je een vraag over ons of wil je meer weten? Wij staan voor je klaar!

Stuur een e-mail